luni, 25 noiembrie 2013

Service-ul GSM unde mi-am reparat telefonul

Saptamana trecuta am avut ghinionul de a scapa din mana telefonul mobil pe care il detin, un Samsung Galaxy S3. Telefonul in am cam de un an, in care l-am folosit intens.

Din pacate, in monentul can a cazut, ecranul protector si display-ul s-au spart facandu-mi intreaga zi una mai trista. Prima reactie a fost sa caut pe Google cel mai bun service GSM la un pret corect. Bineinteles, liste intregi de firme care depaneaza telefoane la preturi mai mult sau mai putin corecte.

Am avut inspiratia sa il intreb pe un prieten unde si-a reparat telefonul (un iPhone 4S) atunci cand acestuia i s-a stricat butonul de start. Raspunsul a fost unul la care ma asteptam: service-ul GSM al celor de la CellGSM. Intamplator, cu aproximativ jumatate de an in urma, cumparasem de la ei o husa pentru telefonul prietenei.

L-am intrebat pe preietenul meu unde se afla cea mai apropiata locatie. Din cate stia exista trei locatii. Cea mai apropiata (locuiesc in zona Universitatii) mi s-a parut cea din Calea Mosilor. Am vazut ca mai au locatii in sectorul 1, in zona Nicolae Caramfil, dar si in Baneasa Shopping Center (banuiesc in incinta mall-ului de acolo).

Ca si experianta in service, pot spune ca am fost foarte incantat de serviciile oferite. Practic schimbarea display-ului si cea a ecranului protector spart au durat in jur de 30 de minute. Am discutat cu inginerul de service Cristian Draghici care mi-a oferit toate detaliile legate de procedura de reparare a telefonului.

Am asistat la inlocuirea ecranului si a display-ului. S-au folosit doar piese originale, astfel incat sunt sigur ca nu s-a umblat in telefon pentru a-mi fi inlocuite diverse componente, asa cum stiu ca practica unele service-uri GSM din Bucuresti.

Ca si bani, am platit mamopera (50RON) si piesele originale folosite. La final ma pot declara multumit: telefonul arata impecabil, functioneaza excelent iar banii platiti pentru repararea lui au fost cheltuiti cu folos. Daca cineva este interesat de alte detalii legate de acest service GSM, astept intrebari pe acest blog.